Kakkuun:
1 annos suklaakakkupohjaa
1 annos vadelma- mustaherukkamoussea
Kostutukseen:
6 cl kirsikkalikööriä
0,5 dl vettä
Koristeluun:
Tummaa suklaata
Tee kakkupohja ja mousse ohjeiden mukaan. Leikkaa suklaakakkupohja vaakatasossa neljään osaan. Kasaa kakku samaan irtopohjavuokaan jossa teit kakkupohjan. Vuoraa vuoan pohja ja reunat leivinpaperilla. Leivinpaperi saa nousta vuoan reunoilta vähän yli, sillä kakku saattaa olla hieman korkeampi kuin vuoan reunat.
Sekoita vesi ja likööri. Laita vuoan pohjalle kerros suklaakakkua ja kostuta sitä hieman laimennetulla liköörillä. Kaada päälle 1/4 osa moussesta. Tee sama kaikille kerroksille. Kakun viimeinen kerros on moussea. Peitä kakku ja laita se jääkaappiin hyytymään ainakin pariksi tunniksi. Kun kakun päällimmäinen kerros on hyytynyt, kaada sen päälle kiille. Anna hyytyä. Sulata suklaa ja valuta sitä lusikalla kakun päälle.
Nautitaan kera tummapaahtoisen kahvin.
Rakkaudella,
Paula
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti