Hieman tummentuneet banskut
saivat tänään kyytiä, kun soseutin ne ja viskasin ne sitten muffinssien
mausteeksi. Hyviä tuli! Nämä muffarit katoavat sukkelasti etenkin lasten suihin. Tämä taikina on
super-helppo valmistaa, joten ota lapset mukaan myös leivontapuuhiin! :)
12 keskikokoista muffinssia:
3 dl vehnäjauhoja
0,5 dl
kaakoajauhetta
1 tl suolaa
1 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
60
suklaata
300 g banaania soseena
100 voita, sulatettuna
2 munaa
2 dl sokeria
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa
sokeri ja munat vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu voi ja banaanisose. Sekoita. Lisää lopuksi kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi liikoja
vaivaamatta. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista uunin keskiosassa 200
asteessa noin 12-15 minuuttia.
Rakkaudella,
Paula
Hei! Tykkään tosi paljon sivuistasi. Tulee tunne jokaisen reseptin kohdalla,että JOO,tätähän pitää kokeilla! Hyvät kuvat,kivat tekstit ja ennen kaikkea mielenkiintoisia reseptejä. Kiitos!
VastaaPoistaMoi Mette! Kiitos ihanasta palautteesta, se lämmittää aina jauhotassun syräntä. Nyt vaan täyttelemään sokerivarastoja ja leipurointitalkoot käyntiin! Tänne voi laittaa myös reseptitoiveita, jos jokin herkku kaipailee suuntimia :)
Poista