Maailman parhaan muffinssiohjeen
kräkkäys jatkuu! En tiedä mikä siinä on, että kun fiksaudun johonkin
leivonnaiseen, niin jaksan vääntää sitä sitten niin pirusti. Tällä hetkellä in
taitaa olla muffinssit. Tällä kertaa kaapista löytyikin (melkein) kaikki
aineet, mitä tähän taikinaan halusinkin miksata. Mustikoita ja valkosuklaata –
tällä setillä ei hirveen mettään voi mennä. Tämä muffinssi sai kotona
kommentiksi ”paras muffinssi, mitä oon koskaan maistanu”. Ihan hyvin? Pakko
myöntää, että kyllä näistä ihan hyviä tuli, erittäin maukkaita ja meheviä. Jos
haluat taikinaan enemmän väriä, voit antaa mustikoiden vähän muussaantua
taikinaan. Mielestäni on kuitekin aika mageeta, kun mustikat tulevatkin
yllärinä vaalean muffinssin sisältä. It is a very berry suprise!
Muffinsseihin, noin 15 isohkoa:
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl
öljyä
2 dl maitoa/kermaa
100 g rahkaa
4 dl vehnäjahoja
0,5 dl perunajauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
ripaus suolaa
1 limenkuori ja –mehu
3 dl
mustikoita
100 g valkosuklaata
100 g valkosuklaata
Vatkaa munat, sokeri ja öljy
vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita (ja siivilöi) kuivat aineet keskenään. Sekoita
maito ja rahka keskenään. Pilko valkosuklaa pieneksi rouheeksi. Sekoita
maitoseos ja jauhot munavaahtoon vuorotellen. Lisää lopuksi valkosuklaa, mustikat,
kuorittu limen kuori ja limen mehu. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista
uunin keskiosassa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna muhvereiden jäähtyä hyvin
ennen tarjoamista.
Hyviä herkkuhetkiä!
Rakkaudella,
Paula
Paula
Muffin monster attack! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti