Psyllium siis parantaa gluteiinittomien taikinoiden leivottavuutta ja lisää niihin sitkoa. Voit päättää itse, haluatko käyttää tässä taikinassa psylliumia vai et.
Kuppikakut (24 kpl):
4 dl vehnäjauhoja
1 dl
grahamjauhoja
1dl perunajauhoja
(2 tl psylliumia)
1 tl ruususuolaa
1 rkl
vaniliinisokeria
3 tl leivinjauhetta
2 prk soijajugurttia (persikka,
rainbow)
2 prk persikkasosetta (lasten purkkisoseet toimii oikein buenosti)
2 dl kookosöljyä
3 dl sokeria
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita jugurtti, persikkasose, sokeri ja kookosöljy keskenään (näyttää vähän
juoksettuneelta ensin, mutta rakenne muuttuu tasaiseksi, kun..->) ja lisää joukkoon kuivat aineet. Sekoita puuhaarukalla taikina tasaiseksi. Jaa taikina
muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 18 minuuttia.
Kuorrute:
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
appelsiinin kuori
1 dl sokeria
1 prk persikkasosetta
350 g margariinia
1 dl
tomusokeria
appelsiininkuori
Vatkaa margariini,
tomusokeri ja jäähtynyt kiisseli kuohkeaksi
vaahdoksi. Kääntele lopuksi joukkoon appelsiininkuori. Laita kuorrute pursotuspussiin ja koristele
jäähtyneet kuppikakut haluamallasi tavalla.
Keitä pannullinen hyvää teetä ja pyydä ystävä kylään nautiskelemaan :)
Rakkaudella,
Paula
Peral menee puurot ja vellit sekasin:D Hehe.. Mun piti kommentoida mut jouduin perustamaan blogin sitä varten. No siel se ny on.
VastaaPoistaNiin tästä postauksesta. Eihän se psyllium ku lisää paakkelssien kuitupitoisuutta. Saa sitä omalla vastuulla vetää vaikka suoraan purkista:)
Rane