Tätä massaa voit käyttää kakkujen koristeluun. Massaa on helppo käsitellä, eikä se tartu sormiin. Kauli massaa tomusokerin päällä, niin se ei tartu myöskään kaulimeen tai pöytään. Jos massa alkaa rapistua, lämmitä sitä käsissä. Jos kädenlämpö ei tehoa, käytä massaa pikaisesti mikrossa (ihan snadisti!).
200 g vaahtokarkkeja
1,5 rkl
vettä
(karkkiväriä)
Kaada vaahtikset öljyttyyn,
mikronkestävään astiaan. Lisää vesi. Heitä mikroon pariksi minuutiksi
(pyöräyttele vaahtiksia välillä, niin tiedät koska ne ovat sulia. Oma mikroni
oli niin tehokas, että minuutti riitti vaahtisten pehmentämiseen). Kun
vaahtokarkit ovat sulaneet yhteen, voit lisätä niiden joukkoon karkkiväriä. Sekoita hyvin.Kaada sulaneet vaahtokarkit astiaan jossa on noin puolet
tomusokerista. Kääntele tomusokeri vaahtisten joukkoon (ihan kuin alustaisit
pulla- tai sämpylätaikinaa). Lisää tomusokeria pikkuhiljaa ja jatka kääntelyä.
Kun massa ei enää tartu sormiisi, se on passelia. Kääri massa tiivisti kelmuun
ja anna levätä seuraavaan päivään huoneenlämmössä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti