tiistai 1. tammikuuta 2013

Höyhenenkevyt vaahtopää

Nyt kun vuosi on vaihtunut, osa meistä on varmaan tehnyt lupauksia kevyemmän huomisen puolesta. Kehittelin laihduttajille/treenaajille/karppaajille kevyen jälkiruoan, jossa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Tätä voi syödä vaikkapa aamupalaksikin!

Kahdelle:

2 valkuaista
250 g rahkaa
1 dl sokeroimatonta mehukeittoa (esim.valio)
(1 rkl makeautusainetta, hienoa)

Päälle:

marjoja tai hedelmiä
mantelilastuja

Vaahdota valkuaiset kulhossa. Lisää rahka (ja makeutusaine) joukkoon ja vatkaa se valkuaisten kanssa sekaisin. Lisää viimeiseksi mehukeitto, ja kääntele se varovasti valkuais-rahkaseoksen joukkoon. Lusikoi vaahto tarjoiluastioihin, ja koristele marjoilla tai hedelmillä ja mantelilastuilla. 

Rakkaudella,

Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti