lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sitruunakuorrutus

Tällä ohjeella kuorrutat noin 12 kuppikakkua

125 g maustamatonta tuorejuutoa
50 g voita (huoneenlämpöisenä)
5 dl tomusokeria
Raastettu sitruunankuori
pari tippaa sitruunanmehua

Vatkaa voi, tuorejuusto ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää raastettu sitruunankuori ja sitruunanmehu ja sekoita. Mitä kauemmin vatkaat kuorrutusta, sen kuohkeampaa siitä tulee. Jos kuorrute on mielestäsi liian löysää vatkauksen jälkeen, nosta se hetkeksi jääkaappiin. Tuuttaa kuorrutus pursotuspussiin ja pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle tai käytä täytekakun täytteenä.

Rakkaudella,
Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti